Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw specialist in het herstellen van rolluiken in Neeroeteren

Onze gecertificeerde service-helden zijn ook in Neeroeteren jouw redder in nood. Ze herstellen er alle types rolluiken dankzij hun kwalitatieve, professionele en efficiënte aanpak.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw rolluiken in Neeroeteren?

Ploeteren, ploeteren, ploeteren. Dat is iets voor … Neeroeteren! Misschien zitten De Witbeek, de Bosbeek en de Oeter daar wel voor iets tussen. En Neeroeteren is meer dan ploeteren: met de familie Everts mogen we het ook een kampioengemeente noemen. Uiteraard konden wij hier niet ontbreken. Ook bij jou in Neeroeteren hebben we een service-held!

Neeroeteraars kunnen ze niet missen, die rolluiken. Ze bieden privacy, warmte in de winter en koelte in de zomer (yay voor een hoge isolatie!). En ook voor ongenode gasten vormen ze een extra horde. Rolluiken zorgen goed voor ons, maar zorgen wij goed voor hen? Het antwoord van menig Neeroeteraar is helaas nee. En nochtans is dat broodnodig om de levensduur ervan te verlengen. Ook om ze te beschermen tegen allerhande vervuiling door roet, verkeer, fijnstof en industrie. Op de duur komt het zelfs zo ver dat je rolluik niet meer omhoog of omlaag gaat. Of dat de rolluikonderdelen het plots begeven. Gelukkig zijn je rolluiken bij ons in goeie en professionele handen.

Zit jij ook in rolluiknood in Neeroeteren? Doen je elektrische rolluiken het niet meer? Zit je met een kapotte bandopwinder of ophangveer? Is het oprol- of afrolmechanisme naar de vaantjes? Of wil je overschakelen van manuele naar elektrische rolluiken? Wij kunnen je helpen. Ontdek hieronder hoe je ook in Neeroeteren op onze gecertificeerde rolluikspecialisten (service-helden) kunt rekenen.

Service-held Arne, zelf uit Oudsbergen, vertelt dit: “Oudsbergen bruist en is boeiend van nature!” Samen met zijn collega’s staat hij dan ook klaar voor je tijdens al zijn rolluikreddingsoperaties in en rond Neeroeteren. Het maakt niet uit of het nu je inbouwrolluiken zijn in Bree, je combirolluiken in Neeroeteren of Opoeteren, je manuele rolluiken in Maaseik of Maasmechelen, je opbouwrolluiken in Opglabbeek, Oudsbergen of Kinrooi, je voorzetrolluiken in Dilsem-Stokkem of je elektrische rolluiken in As. Alle rolluiken zijn welkom bij Arne!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Neeroeteren nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je rolluiken in en rond Neeroeteren

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Arne en de andere redders in rolluiknood (service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Arne komt bij je langs in en rond Neeroeteren.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Arne en de andere redders in rolluiknood (service-helden): hoe meer informatie ze krijgen over je rolluik, hoe beter. Want ook zij passen het anderhalvemeterbeleid toe. Is je rolluik groter dan anderhalve meter? Dan moeten we twee of meer service-helden eropuit sturen in en rond Neeroeteren. Ook de hoogte (op welke verdieping zit je rolluik?) en de bereikbaarheid spelen een rol (is het rolluik toegankelijk aan binnen- of buitenkant?). Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Een vlotte snelle afspraak via de website en een duidelijk bestek van 261 € via mail ,met mogelijke aanpassing van tweede mecanieker . De afspraak is dan ook correct nagekomen en de herstelling vakkundig op ruim minder dan twee uur verricht . Toen ik me verbaasde over de factuur van 825 € verklaarde de mecanieker dat de Somfy HRS motor van 30nm meer dan 400 € kost . Na enig rondkijken bij andere installateurs kostte deze motor nergens meer dan 250 € . Daarom deze kleine teleurstelling in de waardering : vriendelijke hulp, goede herstelling , maar onverwacht duur . Vriendelijke groeten , Erik .
Meer lezen
Erik via Trustpilot
5 op 5 sterren
De deur schuurt nu niet meer en het rolluiklint is vervangen. Mijn moeder is heel tevreden van de geleverde prestaties. Dank je wel!!
Meer lezen
klant via Trustpilot
4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
Meer reviews

Een redder in rolluiknood nodig? Meld ons snel en makkelijk welke rolluiknood je hebt via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram