Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw expert in het herstellen van ramen in Neeroeteren

De service-helden van Windocare staan garant voor een professionele, kwalitatieve en professionele oplossing voor je ramen in Neeroeteren.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw ramen in Neeroeteren?

Er werd er altijd al veel geploeterd in Neeroeteren. Daar zitten de Witbeek, de Bosbeek en de Oeter vast voor iets tussen. Of misschien wel de familie Everts. En dat is vandaag de dag niet anders, want ook onze Windocare-equipe is er aan het werk. Ook in Neeroeteren hebben we dus een technieker ter plaatse! Say what?!

Al dat ploeteren in Neeroeteren brengt helaas ook de nodige vervuiling met zich mee. Nu even serieus: vervuiling is echt wel een ding! Wist je dat het ook onze ramen ernstig kan beschadigen? Doordat vuil, zand, roet en fijnstof zich gemakkelijk vastzetten op het raambeslag, kan het mechanisme al eens stukgaan. Het beslag kan zelfs gewoon afbreken. En vaak geven we onze ramen niet het onderhoud dat ze verdienen … De ideale cocktail voor raammiserie dus. Voorkom erger en schakel onze service-helden in!

In Neeroeteren kan er dus ook heel wat raammiserie ontstaan. Een raam dat lekt, hapert of klemt bijvoorbeeld. En erger nog: een raam dat niet meer open- of dichtgaat. Of misschien heb je wel gebroken glas …Doe snel een beroep op onze Windocare-held Arne. Hij zorgt voor de gestructureerde en snelle oplossing die je ramen verdienen. Bij herstellingen is hij helemaal in zijn sas! Ontdek hieronder hoe je ook in Neeroeteren kunt rekenen op onze helden.

Zo vertelt service-held Arne over zijn geliefde Oudsbergen: “Oudsbergen bruist en is boeiend van nature!” Hij en zijn collega’s zijn dan ook altijd trouw op post voor jou. Of je nu raamproblemen hebt met je vaste ramen in Neeroeteren of Opoeteren, met je draai-kiepramen in Maaseik of Maasmechelen, met je kiep-draairamen in Kinrooi, Opglabbeek of Oudsbergen, met je terrasramen in Bree, met je ramen met raamvleugel in Dilsem-Stokkem of met je harmonicaramen in As. You can count on Arne!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Neeroeteren nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je ramen in en rond Neeroeteren

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Arne en zijn collega’s, ook service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Neeroeteren.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Arne komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Arne en alle andere service-helden: hoe meer info ze krijgen over de interventie, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, dubbel- of driedubbel glas, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Weet je niet welk type glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Er is steeds een goede communicatie geweest tussen de firma Windocare en wij als klant. De technieker kan je op de dag van interventie zelfs volgen via een track&trace systeem. Enkel jammer dat er 4 interventies nodig waren om de sluiting van ons raam te herstellen.
Meer lezen
Carine Grosemans via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
Meer reviews

Raamissues in Neeroeteren? Meld ons snel en makkelijk je raamissues via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram