Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Dé professional het herstellen van deuren in Neeroeteren

Onze gecertificeerde service-helden opereren ook in Neeroeteren, waar ze graag je deuren herstellen. Ze bieden een kwalitatieve, professionele en efficiënte oplossing voor je deuren.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw deuren in Neeroeteren?

Ploeteren, daar kennen ze iets van in Neeroeteren! De Witbeek, de Bosbeek en de Oeter hebben daar vast iets mee te maken. En de familie Everts ook wel. En ook onze Windocare-equipe ploetert er naarstig. We hebben dus ook bij jou in Neeroeteren een technieker vlakbij!

Ook Neeroeteraars krijgen vroeg of laat te kampen met deurnood. Meestal is vervuiling door industrie of het verkeer de dader. Maar we moeten ook eerlijk zijn en toegeven dat we onze deuren niet altijd het beste onderhoud geven. De optelsom van vervuiling en een gebrekkig onderhoud? Een deur die op de duur niet meer open- of dichtgaat. Een slot dat het niet meer doet. Een deur die klemt, piept, kraakt of sleept. En ook de deuronderdelen blijven niet gespaard: denk maar aan een defecte tochtafsluiter waardoor je heel het jaar door tocht hebt onder je deur. Of aan een kapotte deurklink of deurtrekker. Gelukkig zijn er de service-helden van Windocare. Zij staan met hun perfecte herstelskills klaar voor al je deurnood. Ontdek hieronder hoe je ook in Neeroeteren op hen kunt rekenen.

Service-held Arne vertelt graag over zijn geliefde Oudsbergen: “Oudsbergen bruist en is boeiend van nature!” Samen met zijn collega’s is hij dan ook altijd trouw op post voor jouw deurnood in en rond Neeroeteren. Het maakt niet uit of het nu je buitendeuren zijn in Bree, je glazen deuren in Neeroeteren of Opoeteren, je terrasdeuren in Maaseik of Maasmechelen, je pivoterende deuren in Kinrooi, Opglabbeek of Oudsbergen, je tuinhuisdeur in Dilsem-Stokkem of je sasdeuren in As. Alle deuren zijn welkom bij Arne.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Neeroeteren nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je deuren in en rond Neeroeteren

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Arne en de andere service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Arne komt bij je langs in en rond Neeroeteren.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Arne en de andere service-helden: hoe meer info ze krijgen over de deur, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
5 op 5 sterren
De medewerker die bij mij op bezoek is geweest was heel vriendelijk en correct. Hij heeft het slot van de deur gesmeerd en uitleg gegeven over hoe in de toekomst het slot goed te onderhouden om nieuwe problemen te voorkomen.
Meer lezen
Christine Cauwe via Trustpilot
Meer reviews

Meld ons snel en makkelijk je probleem via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram