Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw specialist in het herstellen van zonwering in Houthalen

Onze service-helden hebben dé kwalitatieve, efficiënte en doordachte oplossing voor jouw screens die ze herstellen bij jou in Houthalen.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw zonwering in Houthalen?

Houthalen, ook wel bekend van de Kelchterhoef, kasteelbrouwerij Ter Dolen, natuurreservaat Ten Haagdoorn, park Molenheide, het politie- en motormuseum en zo kunnen we nog even doorgaan. Houthalen is vooral een ronkende naam in het mijnverleden. En precies daaraan heeft Windocare zijn hart verloren. We zitten er zelfs mídden in met ons kantoor in de voormalige mijngebouwen. En uiteraard hebben we ook een specialist in zonwering ter plaatse. Dat is Andy.

Ook de Houthalenaars kunnen hun zonwering niet missen. Vooral in de lente en de zomer dan, wanneer het nodig is voor de weersomstandigheden. En net die laatste kunnen flink roet in het eten gooien … want door het felle uv-licht kan het dunne en lichte doek van je zonwering op termijn beschadigd raken. Maar ook ander ‘zomers’ guur (storm)weer kan je fragiele doek brutaal uit de geleiders schudden. En soms hoeft het zelfs niet het weer te zijn, maar een ongelukje met een scherp voorwerp dat snel gebeurd is. Je screens zijn dus fragiel en hebben regelmatig een onderhoud én een poetsbeurt nodig. Niet alleen de onder- of zijkant dus, maar ook het doek zelf. Voel je de bui al hangen? Heb je je zonwering ook aan haar lot overgelaten? No worries. Je bent zeker niet de enige Houthalenaar met dat probleem. Andy fikst het in no time.

Wil je geen zonweringhorror meer in Houthalen? We got you! Is het interne mechanisme van je zonwering naar de haaien? Gaan je screens niet meer open of dicht? Is er door stormweer een probleem met de geleiders of onderlatten? Is de motor van je automatische screens versleten? Of laat het lint van je manuele zonnewering het afweten? Is je doek gescheurd of helemaal uitgehard? Of misschien is de tijd nu rijp om je manuele zonwering te laten automatiseren? Weet dat je voor al die problemen bij Andy terechtkunt.

Met service-held Andy is de oplossing voor je zonweringhorror nabij. Of het nu voor je manuele zonwering is in Houthalen of Helchteren, voor je opbouwscreens in Beringen of Genk, je voorzetscreens in Zonhoven, je combiscreens in As, je automatische zonnewering in Heusden-Zolder of Hechtel-Eksel of voor je doek van je screen in Peer of Oudsbergen.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Houthalen nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je zonwering in en rond Houthalen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Andy en de andere zonneweringexperts, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Andy komt bij je langs in en rond Houthalen.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Andy en de andere zonneweringexperts weten graag alles over jouw screens. Niet alleen de afmetingen (Is je zonwering breder dan 1,5 meter? Dan is er meer dan één service-held nodig.), maar ook de locatie is belangrijk (Op welke verdieping hangt de zonwering? En is ze goed bereikbaar?). Meld ook steeds over welk type zonwering het gaat (zonneluifels behoren niet tot onze expertise). Ook voor terrassen, patio’s en veranda’s die overkapt zijn met screens kun je terecht bij Windocare. En uiteraard kunnen we met onze stelling of hoogtewerker ook aan grote kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of schoolgebouwen werken. Geef dus alle nodige info mee bij je service-aanvraag. Zo kunnen onze service-helden perfect voorbereid aan de slag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Vlotte en deskundige service. De technicus gaf ook goede raad om ramen en deuren in topvorm te houden.
Meer lezen
klant via Trustpilot
4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
Meer reviews

Ook dringend onze zonneweringexperts nodig in Houthalen? Meld ons snel en makkelijk wat er scheelt aan je zonwering via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram