Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Vliegenramen herstellen in Houthalen? Jouw expert staat al klaar

Heb jij ook een professionele oplossing nodig voor jouw vliegenramen in Houthalen? Onze service-helden staan klaar met dé oplossing voor al jouw vliegenraamhorror.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw vliegenramen in Houthalen?

Houthalen telt heel wat attracties zoals de Hengelhoef, de kasteelbrouwerij Ter Dolen en “Alors on danse” (#ifyouknowyouknow). Overal zijn er wel sporen van het mijnverleden te bespeuren. En ook Windocare heeft zijn plekje gevonden in Houthalen: we verschansen ons dan ook graag in de voormalige mijngebouwen. En Windocare zou Windocare niet zijn als we geen technieker ter plaatse hadden. Meet Andy, altijd paraat voor jouw vliegenraamhorror.

Ook in mijngemeente Houthalen zijn vliegenramen onmisbaar. Vooral in de lente en de zomer dan, want dan verluchten de Houthalenaars hun woningen graag zonder al te veel insecten of geleedpotigen binnen te laten. Maar wat ze soms vergeten, is dat de vliegenramen eigenlijk voortdurend worden blootgesteld aan uv-stralen, fijnstof, pollen en pluisjes. En dat die zich allemaal vastzetten op het gaas en het rubber. Dat heeft verstrekkende gevolgen als de vliegenramen en het gaas niet regelmatig een sopje krijgen (met onze Windoshampoo bijvoorbeeld). Want het gaas en het rubber kunnen verduren. En ook een ander ongelukje is snel gebeurd: onze spelende kinderen kunnen in al hun enthousiasme het gaas beschadigen en ook onze huisdieren zijn niet vies van een pootje in het gaas. Wil jij ook komaf maken met die vliegenraamhorror? Reken dan maar op Andy en zijn ervaring ter zake.

Heb jij ook last van zo’n vliegenraamhorror in Houthalen? Rolt je schuifvliegenraam niet meer vlotjes over de rail? Of zijn de wieltjes van je schuifvliegenraam afgesleten? Heeft de elastiek van je zelfsluitend vliegenraam het begeven? Slaat je vliegendeur te hard of te zacht dicht? Of is het gaas doodgewoon gescheurd, verduurd of aan vervanging toe? Weet dat je bij Andy van Windocare terechtkunt met zowel je vliegenramen als vliegendeuren.

Met service-held Andy ben je slechts één stap verwijderd van de oplossing voor je vliegenraamhorror. Of het nu voor je gewone vliegenramen is in Houthalen of Helchteren, voor je schuifvliegenramen in Genk of Beringen, je zelfsluitende schuifvliegenramen in Zonhoven, je vliegendeur in As, je vliegenraam- of vliegendeurgaas in Heusden-Zolder of Hechtel-Eksel of voor je plissévliegendeur in Peer of Oudsbergen.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Houthalen nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je vliegenramen in en rond Houthalen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Andy en de andere vliegenraamspecialisten, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Andy komt bij je langs in en rond Houthalen.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Andy en de andere vliegenraamspecialisten (service-helden) weten graag op voorhand de afmetingen van je vliegenraam of vliegendeur. En dat bedoelen we écht letterlijk: als we bijvoorbeeld je schuifvliegenraam moeten meenemen, moeten we er zeker van zijn dat ze wel in onze servicebus past! Lukt dat niet? Dan leggen we een speciale bus in met zijladers. Onthoud dat onze service-helden vliegenramen tot 1,5 m2 ter plaatse herstellen. Grotere exemplaren gaan sowieso mee naar het atelier.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
Meer reviews

Ook dringend onze vliegenraamexpertise nodig in Houthalen? Meld ons snel en makkelijk je vliegenraamhorror via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram