Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Schuiframen herstellen in Houthalen? Jouw specialist staat al klaar

Onze gecertificeerde service-helden bieden een professionele oplossing voor je . Kwalitatief, efficiënt én - niet onbelangrijk - onder garantie.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw schuiframen in Houthalen?

Mijngemeente Houthalen is heel bijzonder voor Windocare. Niet alleen verschansen (#ifyouknowyouknow) we ons hoofdgebouw in de voormalige mijngebouwen, Houthalen heeft een plekje veroverd in ons hart om een andere reden. Bovenop ons hoofdkwartier hebben we ook een echte local ter plaatse. En dan ook nog eens iemand met een pak schuifraamexpertise.

Ook in mijngemeente Houthalen zijn schuiframen soms een complex verhaal. Ze zijn meer dan een gewoon raam en dan een gewone deur. In de zomer schuiven we erop lustig op los, in de winter is dat wat minder. Maar het vuil dat tussen de rail en op de wieltjes is beland, is daarmee nog niet weg. En dat heeft verstrekkende gevolgen. Als we ze niet op tijd en stond het onderhoud geven dat ze verdienen, worden de problemen alleen maar groter. Heb je je buik vol van die schuifraamhorror? Gelukkig is Andy er dan met al zijn schuifraamexpertise.

Heb jij ook last van schuifraamhorror in Houthalen? Zijn de wieltjes van je schuiframen afgesleten? Kreunen je schuiframen onder een te zwaar gewicht van het glas? Gaan je schuiframen zelfs niet meer naar behoren open en dicht? Haperen of klemmen ze? Zit je met een lekkend schuifraam of komt het water gewoon binnen? Of is je glas gebroken of gebarsten? Laat je schuifraamdrama niet te lang aanslepen, maar haal Andy erbij!

Service-held Andy is jouw (schuifraamservice-)man. Of het nu voor hefschuiframen is in Houthalen of Helchteren, voor gewone schuiframen in Genk of Beringen, draai-kiepschuiframen in Zonhoven, aluminium schuiframen in As, houten schuiframen in Heusden-Zolder of Hechtel-Eksel of voor pvc-schuiframen in Peer of Oudsbergen.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Houthalen nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je schuiframen in en rond Houthalen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Andy en de andere schuifraamspecialisten, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Andy komt bij je langs in en rond Houthalen.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Andy en de andere schuifraamspecialisten hebben maar één principe: informatie eerst! Ze moeten echt alles weten over jouw schuiframen. Geef daarom zeker de afmetingen van je schuifraam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Want afhankelijk daarvan moeten ze misschien een collega-service-held optrommelen om mee op schuifraaminterventie te gaan in en rond Houthalen. Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
Meer reviews

Ook dringend onze schuifraamexpertise nodig in Houthalen? Meld ons snel en makkelijk je schuifraamhorror via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram