Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

De #1 in het herstellen van rolluiken in Houthalen

Onze techniekers, ook wel service-helden genaamd, hebben dé kwalitatieve, efficiënte en doordachte oplossing voor jouw rolluiken die ze herstellen in Houthalen.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw rolluiken in Houthalen?

We hebben ons Windocare-hart verloren aan mijngemeente Houthalen. Ook het kloppende hart van Windocare, ons hoofdkwartier, ligt verschanst (inside joke voor de Houthalenaar ;)) in de voormalige mijngebouwen. Trots dat we deel kunnen uitmaken van deze prachtige mijngemeente. En nog meer: we hebben zelfs een technieker aka service-held ter plaatse!

In mijngemeente Houthalen zijn rolluiken broodnodig. Ze beschermen onze privacy en houden warmte en koude buiten. Ze zorgen dus niet alleen voor een hoge isolatiescore (#winwin), maar ook voor extra bescherming tegen inbrekers. Maar net in die rol (#punintended) zijn ze ook kwetsbaar: we verzorgen ze niet altijd naar behoren. Dat terwijl een goed onderhoud van je rolluiken een essentiële voorwaarde is voor een langere levensduur. Vervuiling van roet, voorbijrijdend verkeer, industrie, fijnstof … krijgt zo vrij spel op je rolluiken. Om nog maar te zwijgen van de schade die stormweer kan aanrichten. En dat vertaalt zich in de nodige rolluikhorror. Zet die horror nu stop met service-held Andy, die raad weet met al jouw rolluikzorgen.

Heb jij ook van die rolluikhorrorverhalen in Houthalen? Zit je rolluik niet meer correct in de geleiders? Krijg je het niet meer open of dicht? Zijn de lamellen van je rolluik ingedeukt door vandalisme of stormweer? Zijn de ophangveren versleten, losgekomen of gebroken? Of is je rolluiklint doorgescheurd? Haal er een gecertificeerde Windocare-service-held bij voor het te laat is. Ontdek hieronder hoe we Andy en zijn collega’s op pad sturen bij jou in Houthalen.

Service-held Andy staat paraat voor al jouw rolluikhorror. Of het nu voor inbouwrolluiken is in Houthalen of Helchteren, voor combirolluiken in Genk of Beringen, voorzetrolluiken in Zonhoven, opbouwrolluiken in Oudsbergen, een defecte rolluikmotor in Heusden-Zolder of Hechtel-Eksel of voor kapotte rolluikonderdelen in Peer of As. Andy is jouw Houthalense held.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Houthalen nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je rolluiken in en rond Houthalen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Andy en de andere (service)-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Andy komt bij je langs in en rond Houthalen.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Andy en de andere (service)-helden: hoe meer informatie ze krijgen over je rolluik, hoe beter. Want ook zij passen het anderhalvemeterbeleid toe. Is je rolluik groter dan anderhalve meter? Dan moeten we twee of meer service-helden op pad sturen in het Houthalense. Ook de hoogte (op welke verdieping zit je rolluik?) en de bereikbaarheid spelen een rol (is het rolluik toegankelijk aan binnen- of buitenkant?). Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Vlotte en deskundige service. De technicus gaf ook goede raad om ramen en deuren in topvorm te houden.
Meer lezen
klant via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
5 op 5 sterren
Was allemaal erg netjes, van het eerste contact, afspraak, uitvoering werk, respecteren afgesproken termijn en de afgesproken prijs. Wij zijn zeer tevreden. Uiteraard hopen we geen brokken meer te maken, maar indien het toch moest nodig zijn dan contacteren we Windocare.
Meer lezen
Klant via Trustpilot
Meer reviews

Horrorverhalen over je rolluiken in Houthalen? Meld ons snel en makkelijk je rolluikhorror via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram