Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Vliegenramen herstellen in Bree? Jouw specialist staat al klaar

Onze gecertificeerde service-helden staan klaar in Bree om jouw vliegenramen te herstellen. Ze hebben dé professionele, efficiënte en gestructureerde oplossing in huis.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw vliegenramen in Bree?

Bree bruist met zijn Toleikstraat, Vrijthof, oud stadhuis (mét fronton) ... Dat weten we ook bij Windocare. Wij zijn er om jullie die ene Michiel te doen vergeten, want wij hebben niemand minder dan Joppe in huis, onze technieker die alle kneepjes van het vliegenramenvak kent. Het is onze jongste technieker, maar hij heeft tegelijk jàrenlange ervaring achter de kiezen.

Ook in Bree kunnen we onze vliegenramen niet missen. We verluchten er al onze binnenruimtes mee en houden er tegelijk ongewenste bezoekers zoals insecten mee buiten. Wat dan weer wel wordt vergeten, is om ze schoon te maken nadat ze een hele zomer dienst hebben gedaan. Want ook fijnstof, pollen en pluisjes vinden hun weg naar het gaas. En uv-stralen kunnen ervoor zorgen dat het gaas en het rubber verduren. Bovendien is het gaas dun en fragiel en kunnen ook je huisdieren of kinderen voor de nodige gaasmiserie zorgen. Een regelmatig onderhoud is dus écht nodig. Voel je de (schoonmaak)bui al hangen? Of is het al te ver gekomen? Weet dat er altijd een service-held van Windocare voor je klaarstaat. In Bree is dat Joppe.

Zit jij ook in die vliegenraampuree in Bree? Heb je problemen met je vliegenramen in het algemeen? Schort er iets aan je rolhor (je schuifvliegenraam)? Is er dringend een smeerbeurt nodig of moet er iets afgesteld worden? Hebben je servicegevoelige vliegenramen zoals de zelfsluitende vliegenramen of de plissévliegendeur onderhoud nodig? Doet de pomp van je vliegendeur het niet meer? Of moet het gaas van je vliegenraam of vliegendeur hersteld worden? Haal dan Joppe, onze plaatselijke service-held, erbij. Hieronder lees je meer over de werkwijze van onze service-helden in Bree.

Voor vliegenraampuree met je standaardvliegenraam in Bree of Bocholt, met je vliegendeur in Dilsem-Stokkem, met je schuifvliegenraam in Kinrooi, met je zelfsluitend vliegenraam in Oudsbergen, met je plissévliegendeur in Peer of met je vliegenraamgaas in As, slechts één adres: Joppe van Windocare!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Bree nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je vliegenramen in en rond Bree

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Joppe en de andere vliegenraamhelden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Bree.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Joppe en de andere vliegenraamhelden weten graag op voorhand de afmetingen van je vliegenraam of vliegendeur. En dat bedoelen we écht letterlijk: als we bijvoorbeeld je schuifvliegenraam moeten meenemen, moeten we er zeker van zijn dat ze wel in onze servicebus past! Lukt dat niet? Dan leggen we een speciale bus in met zijladers. Onthoud dat onze service-helden vliegenramen tot 1,5 m2 ter plaatse herstellen. Grotere exemplaren gaan sowieso mee naar het atelier.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Vlotte en deskundige service. De technicus gaf ook goede raad om ramen en deuren in topvorm te houden.
Meer lezen
klant via Trustpilot
Meer reviews

In de vliegenraampuree in Bree? Meld ons snel en makkelijk wat er precies scheelt aan jouw vliegenramen via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram