Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Schuiframen herstellen in Bree? Jouw expert staat al klaar

Een professionele oplossing nodig voor jouw schuiframen in Bree? Onze service-helden staan klaar met de geknipte oplossing voor al jouw schuifraamstress.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw schuiframen in Bree?

In Bree is er veel te zien. Nog veel meer dan de Toleikstraat, de Sint-Michielskerk, het Sint-Michielscollege en het Michielshuis. Want kennen jullie Joppe van Windocare al? Da’s meer dan een lokale Windocare-technieker en schuiframenexpert. Het is onze jongste telg, maar dat wil niets zeggen. Hij heeft namelijk jarenlange ervaring in het herstellen van schuiframen op zijn teller.

Ook in Bree schuiven we gretig met onze schuiframen. In de zomer veel meer dan in winter, want dan durven we ze wel eens vergeten. Om nog maar te zwijgen over het regelmatig onderhoud dat we ze zouden moeten geven … Een deel van het vuil, zand en fijnstof dat we in de zomer mee naar binnen namen, heeft intussen zijn plekje gevonden tussen de rails van je schuiframen. Het blijft daardoor ook gemakkelijk plakken aan de wieltjes. En dat blijft uiteraard niet zonder gevolgen … De service-helden van Windocare willen je behoeden van nog meer schuifraammiserie. Reken maar op ons.

Zit je dus in de schuifraampuree in Bree? Heb je problemen met je schuiframen? Haperen of klemmen ze? Gaan ze gewoon niet meer open of dicht? Schort er iets aan het glas (een barst, een kras)? Wil het slot niet meer mee? Zit er vocht tussen je schuiframen? Rollen de wieltjes niet meer? Blokkeert er iets aan het mechanisme van je draai-kiepschuifraam? Haal Joppe, onze plaatselijke service-held erbij. Hieronder ontdek je hoe onze helden hun schuifraamopdrachten ook in Bree volbrengen.

Voor schuifraampuree met je gewone schuiframen in Bree of Bocholt, met draai-kiepschuiframen in Dilsem-Stokkem, met houten schuiframen in Kinrooi, met hefschuiframen in Oudsbergen, met pvc-schuiframen in Peer of aluminium schuiframen in As staat je maar één ding te doen: haal Joppe erbij!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Bree nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je schuiframen in en rond Bree

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Joppe en de andere schuifraamexperten, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Bree.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Joppe komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Joppe en de andere schuifraamexperten hebben maar één principe: informatie eerst! Ze moeten echt alles weten over jouw schuiframen. Geef daarom zeker de afmetingen van je schuifraam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Want afhankelijk daarvan moeten ze misschien een collega-service-held optrommelen om mee op schuifraaminterventie te gaan in en rond Bree. Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
Meer reviews

Schuifraampuree in Bree? Meld ons snel en makkelijk wat er precies scheelt aan jouw schuiframen via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram