Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw professional in het herstellen van rolluiken in Bree

Onze service-helden zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en professionele herstelling van je rolluiken. Zij zijn jouw professional in Bree.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw rolluiken in Bree?

Bree is veel meer dan die Michiel met zijn naar hem vernoemde gebouwen, zoals de Sint-Michielskerk, het Sint-Michielscollege en het Michielshuis. Er is ook nog Joppe van Windocare. Niet zomaar een service-held en technieker ter plaatse, maar tegelijk de jongste telg uit de Windocare-familie mét jarenlange ervaring in het herstellen van rolluiken op zijn teller.

Niemand in Bree kan zijn rolluiken nog missen. Ze geven ons de nodige privacy, houden de warmte binnen en de koude buiten (hoge isolatienorm, check!). En zelfs meer: ze beschermen ons tegen ongenode gasten die Bree wel eens teisteren. Maar je rolluiken kunnen ook heel wat te verduren krijgen, door vervuiling bijvoorbeeld. Want roet, fijnstof en ander vuil nestelen zich op de lamellen die jij in de rolluikkast trekt. Elke keer weer. En er kunnen nog andere dingen gebeuren. Door slecht onderhoud bijvoorbeeld, zijn je rolluiken misschien aan het einde van hun levensduur gekomen. Of misschien komen er nog andere problemen aan het licht nu je rolluiken niet meer omhoog of omlaag gaan. Slaap weer op je twee oren en haal een service-held in huis.

Heb je dus rolluikpuree in Bree? Stormschade aan je rolluik? Gaat je rolluik niet meer open of dicht? Is de motor defect? Is je rolluiklint verduurd of gescheurd? Zijn er problemen met het oprol- of afrolmechanisme? Is je rolluik niet meer correct afgesteld? Haal Joppe, jouw expert ter plaatse, erbij. Hieronder ontdek je hoe onze helden hun missie ook in Bree aanpakken.

Voor rolluikpuree met inbouwrolluiken in Bree of Bocholt, met voorzetrolluiken in Dilsem-Stokkem, met combirolluiken in Kinrooi, met opbouwrolluiken in Oudsbergen, met een defecte rolluikmotor in Peer of een gescheurd rolluiklint in As kunnen we je alleen maar Joppe van Windocare aanraden. At your service in en rond Bree.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Bree nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je rolluiken in en rond Bree

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Joppe en de andere rolluikexperten (ook wel service-helden genaamd), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Joppe komt bij je langs in en rond Bree.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Joppe en de andere rolluikexperten (ook wel service-helden genaamd): hoe meer informatie ze krijgen over je rolluik, hoe beter. Want ook zij passen het anderhalvemeterbeleid toe. Is je rolluik groter dan anderhalve meter? Dan moeten we twee of meer service-helden op pad sturen in Bree. Ook de hoogte (op welke verdieping zit je rolluik?) en de bereikbaarheid spelen een rol (is het rolluik toegankelijk aan binnen- of buitenkant?). Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
De herstelling van de rolluik is zeer goed uitgevoerd. Er werd een nieuwe motor in geplaatst. Het kastje van de afstandsbediening was niet helemaal correct ingesteld. Maar heb dit zelf opgelost. Het was een vriendelijke en snelle bediening.
Meer lezen
Stokmans. Edegem via Trustpilot
5 op 5 sterren
Werken zijn excellent uitgevoerd. Zeer goede service. Vriendelijke en beleefde mensen
Meer lezen
Ria via Trustpilot
Meer reviews

In de rolluikpuree in Bree? Meld ons snel en makkelijk wat jouw rolluikpuree is via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram