Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

De #1 in het herstellen van ramen in Bree

Onze service-helden hebben dé professionele oplossing voor je ramen. Ze werken kwalitatief en efficiënt, en niet onbelangrijk: ook bij jou in Bree!
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw ramen in Bree?

In Bree lijkt die ene Michiel met zijn Sint-Michielskerk, Michielshuis en Sint-Michielscollege stevig de plak te zwaaien. Maar dan heb je Joppe nog niet ontmoet. Onze technieker ter plaatse. En wat voor één! Hij slaagt erin om tegelijk de jongste telg te zijn uit de Windocare-familie en toch jàrenlange ervaring op de teller te hebben.

Ook Bree blijft jammer genoeg niet gespaard van vervuiling. En net dàt is de grote boosdoener voor ramen. Zand, roet en fijnstof zetten zich vast op je ramen. En dat is nog maar het begin van alle problemen. Op de duur kunnen de raamonderdelen zelfs afbreken. En toegegeven, we gunnen onze ramen ook niet altijd het beste onderhoud. Bovendien ligt Bree met zijn Toleikstraat ook dicht bij de grens, wat het een inbraakgevoelige plek maakt. Genoeg argumenten om nu een service-held in te schakelen en zo erger te voorkomen!

Je ziet het: ook in Bree kan er dus heel wat schorren aan je ramen. Denk maar aan een lekkend of klemmend raam, een haperend slot, een raam dat niet meer open- of dichtgaat, tot zelfs gebroken glas! Schakel vlug onze service-held Joppe in die voor jou op pad gaat. Herstellingen zijn zijn specialiteit! Hieronder ontdek je hoe dat precies werkt in Bree.

Voor raammiserie met een vast raam in Bree of Bocholt, met een draai-kiepraam in Dilsem-Stokkem, met een kiep-draairaam in Kinrooi, met een harmonicaraam in Oudsbergen, met ramen met een raamvleugel in As of met een terrasraam in Peer: slechts één adres voor dé perfecte service-held: Joppe van Windocare. Altijd trouw op post in en rond Bree.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Bree nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je ramen in en rond Bree

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Joppe en zijn collega-service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Bree.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Joppe komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Joppe en zijn collega-service-helden: hoe meer info ze krijgen over de interventie, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, dubbel- of driedubbel glas, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Weet je niet welk type glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Zeer vriendelijk technieker en degelijke afstelling van de ramen en deuren.
Meer lezen
klant via Trustpilot
Meer reviews

Raamnood in Bree? Meld ons snel en makkelijk je raamnood via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram