Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Schuiframen herstellen in Antwerpen? Jouw specialist staat al klaar

Onze gecertificeerde service-helden staan klaar in de stad van Brabo om jouw schuiframen te herstellen. Ze hebben dé professionele, efficiënte en gestructureerde oplossing in huis.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw schuiframen in Antwerpen?

Havenstad Antwerpen. Een pronkstuk in de Windocare-collectie. Wij zijn natuurlijk ook zot van ’t stad. Ze heeft dan ook veel te bieden: de Schelde, de Meir, de kaaien, de Grote Markt, de Groenplaats, het Steen, het Mas … en ga zo maar door. Maar wist je dat we ook een service-held paraat hebben in Aantwaarepe, euh, Antwerpen? En natuurlijk vergeten we ook de parking niet ;)!

In de vele (appartements)gebouwen die Antwerpen telt, zijn er al evenveel schuiframen te bespeuren. En bijgevolg ook evenveel schuifraamstress. Want hoe graag we ze ook zien (schuiven): ze zorgen soms voor heel wat leed. In de zomer gaan ze met de regelmaat van de klok open en dicht. Vuil zoals zand en fijnstof nestelen zich dan graag in de rail en op de wieltjes van je schuifraam. In de winter zitten ze meestal potdicht en durven ze wel eens haperen of klemmen. De beide seizoenen kunnen voor heel wat schuifraamissues zorgen. En de rode draad doorheen alle schuifraammiserie: we vergeten ze te onderhouden. Gelukkig staat er altijd iemand van Windocare klaar in en rond Antwerpen.

Zit jij ook met schuifraamstress in Antwerpen? Zit er een lelijke kras op je schuifraam of is het glas gebarsten? Hapert je schuifraam? Gaat het maar moeizaam open en dicht? Wringt het slot tegen? Zit er vocht tussen je schuiframen? Of rollen de wieltjes niet meer vlot? Schuiframen die geen onderhoud krijgen, hebben een beperktere levensduur. Maar gelukkig zijn wij er, jouw Windocare-heldencorps ter plaatse. Verderop lees je hoe we ook in Antwerpen onze service-helden eropuit sturen.

Voor onze service-held in Antwerpen hebben schuiframen geen geheimen. Of het nu aluminium schuiframen zijn in Antwerpen, Aartselaar of Kapellen, kapotte schuifraamwieltjes in Wijnegem, Edegem of Wommelgem, draai-kiepschuiframen in Brasschaat, Boom, Bornem of Boechout, standaard schuiframen in Schoten, Schilde of Stabroek, kapotte schuifraamrails in Ranst, Hove of Rumst, hefschuiframen in Mortsel, Lier, Niel of Lint, houten schuiframen in Hemiksem en Kontich, onze Antwerpse service-held staat altijd klaar voor jou in Antwerpen én op de parking.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Antwerpen nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je schuiframen in en rond Antwerpen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want onze Antwerpse service-held en de andere service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Antwerpen.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze Antwerpse service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Onze service-helden hebben maar één principe: informatie eerst! Ze moeten echt alles weten over jouw schuiframen. Geef daarom zeker de afmetingen van je schuifraam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Want afhankelijk daarvan moeten ze misschien een collega-service-held optrommelen om mee op schuifraaminterventie te gaan in en rond Antwerpen. Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
Meer reviews

Schuifraamstress in havenstad Antwerpen? Meld ons snel en makkelijk je schuifraamstress via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram