Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Expert in het herstellen van ramen in Antwerpen

Onze gecertificeerde service-helden bieden een professionele oplossing voor je ramen. Ook in Antwerpen gaan ze de extra (Antwerp 10) mile voor jou met hun kwalitatieve en efficiënte service.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw ramen in Antwerpen?

Natuurlijk kon Scheldestad Antwerpen niet ontbreken in ons Windocare-rijtje. Want ook wij zijn zot van Antwerpen. En den Brabo zag dat het goed was, want ook voor ’t stad (en de parking ;-)) hebben wij dus een technieker ter plaatse!

Stad Antwerpen, stedelijk gebied dus. Je kunt wel al raden wat al die vervuiling door industrie, roet en het verkeer met je ramen doet. Zand, vuil en fijnstof zetten zich vast op je ramen. Combineer dat nog eens met een slecht of gebrekkig onderhoud en lap, de onderdelen van je raam breken zomaar af of het mechanisme werkt plots niet meer. En da’s nog lang niet alles. Ramen op de Meir, de Leien en de Kaaien en daarrond zijn best inbraakgevoelig, de Koekenstad ligt namelijk in een grensregio. Need we say more?

Heb je dus raamtroubles met een vast raam, een draai-kiepraam, een kiep-draairaam, een harmonicaraam, een terrasraam of een raam met een raamvleugel in Antwerpen? Onze plaatselijke service-held lost het allemaal voor je op. Ook ramen die niet meer opengaan, ramen die klemmen, lekken en haperen of zelfs gebroken glas … Niets is hem te veel. Schakel hem nu in, voor werkelijk àl je raamtroubles in Antwerpen. Want herstellingen, dat is zijn winkel! Ontdek hieronder hoe we te werk gaan bij jou in Antwerpen.

Of het nu een vast raam is in Antwerpen, Aartselaar of Kapellen, een terrasraam in Wijnegem, Edegem of Wommelgem, een raam met een raamvleugel in Brasschaat, Boom, Bornem of Boechout, een draai-kiepraam in Schoten, Schilde of Stabroek, een kiep-draairaam in Ranst, Hove of Rumst, een harmonicaraam in Mortsel, Lier, Niel of Lint, maar ook in Kontich en Hemiksem, service-held is altijd trouw op post voor jou in Antwerpen én op de parking.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Antwerpen nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je ramen in en rond Antwerpen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want onze service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Antwerpen.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van onze lokale serviceheld en zijn collega-service-helden: hoe meer info ze krijgen over de interventie, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, dubbel- of driedubbel glas, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Weet je niet welk type glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
snelle service ,eerst offerte gekregen deze viel mee ,nog enkel de kosten van het te vervangen onderdeel die erbij kwamen . Daar was ik wel geschrokken ,zo duur had ik toch niet verwacht .Bij de uiteindelijke offerte was er nog eens 130€ bij ,en dit voor een handvat van mijn venster .Over de dienstverlening niets op te aanmerken zeer snel en heel vriendelijk .toch heel tevreden over de snelle tussenkomst
Meer lezen
rosaline via Trustpilot
4 op 5 sterren
Goede service. Snel en goed afgehandeld. De technieker was een vakman.
Meer lezen
Sam via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vervanging wieltjes schuifraam. De mannen hebben snel en goed gehandeld. Super vriendelijk. Jammer dat alles zo duuur is !
Meer lezen
Rosa Daems via Trustpilot
Meer reviews

Raammiserie in Antwerpen? Meld ons snel en makkelijk je raammiserie via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram