Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw nummer 1 in het herstellen van deuren in Antwerpen

Onze gecertificeerde service-helden bieden een professionele oplossing voor je deuren. Ze gaan prat op een efficiënte en kwalitatieve service bij jou in Antwerpen.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw deuren in Antwerpen?

Antwerpen maakt ons Windocare-rijtje volledig. Want ook wij zijn zot van Scheldestad Antwerpen. Onder het goedkeurende oog van den Brabo, want ook in ’t stad (en op de parking ;)) hebben wij een service-held ter beschikking!

Ook in drukke havenstad Antwerpen kan er veel gebeuren met je deuren. De vervuiling van voorbijrijdend verkeer, bijvoorbeeld. En dan zwijgen we nog over wat een gebrekkig onderhoud doet met je deuren. En de vervuiling van industrie waardoor fijnstof zich vastzet in onze deursloten. Zo krijg je op de deur, euh, duur deuren die zelfs niet meer open- of dichtgaan, of waarvan het deurslot voortdurend hapert. En in grote appartementsgebouwen wordt er ook niet bepaald zachtaardig omgegaan met de buitendeuren. Problemen met het deurmechanisme, de deurklink of de deurpomp zijn er dan ook schering en inslag. En we zeggen het niet graag, maar Antwerpen is grensgebied en daardoor ook een inbraakgevoelige stad … Hoog tijd om een service-held van Windocare in te schakelen om erger deurleed te voorkomen!

Zit je dus met deurleed in Antwerpen? Een deur die klemt of over de grond sleept? Een deur die piept of kraakt? Tocht onder de deur? Een kapotte deurkruk? Deurscharnieren die niet meer meewillen? Geen nood, wij helpen je snel en gestructureerd verder. Herstellingen, dat is echt iets voor onze service-held ter plaatse. Ontdek hieronder hoe we ook in Antwerpen onze service-helden op pad sturen.

Of het nu buitendeuren zijn in Antwerpen, Aartselaar of Kapellen, een pivoterende binnendeur in Wijnegem, Edegem of Wommelgem, een glazen binnendeur in Brasschaat, Boom, Bornem of Boechout, een sasdeur in Schoten, Schilde of Stabroek, een appartementsdeur in Ranst, Hove of Rumst, een tuinhuisdeur in Mortsel, Lier, Niel of Lint, een terrasdeur in Kontich en Hemiksem, onze Antwerpse service-held is altijd trouw op post voor jou in Antwerpen én op de parking.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Antwerpen nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je deuren in en rond Antwerpen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want onze Antwerpse service-held en zijn collega’s (service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Antwerpen.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van onze Antwerpse service-held en zijn collega’s (service-helden): hoe meer info ze krijgen over de deur, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
5 op 5 sterren
Vriendelijke en bekwaam hersteller. Prima hersteling van de voordeur.
Meer lezen
Mineur via Trustpilot
Meer reviews

Deurleed in de stad van Brabo? Meld ons snel en makkelijk je deurleed via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram